Diensten

Wat kunnen we voor u doen?

Aan de slag

Overleggen, dan aanpakken

In contact

Onze aanpak

Mogen we ook uw uitdaging aanpakken?

Als je stil blijft zitten groei je niet. Daarom zijn we continu opzoek naar uitdagingen. Van een website die veel leads genereert, het binnenhalen van de hoofdprijs “Culturele hoofdstad van de EU” tot het maken van een film met een onmogelijke marketingopdracht, we deden ze en kijken er met plezier op terug. Maar we willen meer.

We luisteren

Natuurlijk kunnen wij hele mooie dingen laten zien maar het overleg is waar het om gaat. Samen aan een goed idee werken, dit ontwerpen en realiseren. Ontwerpen doe je samen.

We dragen zorg

Elk jaar evalueren we of we nog steeds de beste systemen gebruiken. Zijn ze veilig? Zijn ze goed te onderhouden? Zijn ze praktisch in gebruik? Als je klant bij Educo bent krijg je toegang tot onze leeromgeving.

We leren

Wat een snel veranderende wereld is het internet toch. Moesten we een jaar geleden absoluut Twitteren, tegenwoordig is dat in Nederland al teruggelopen met 50%. Techniek graag waar het verstandig is en meerwaarde heeft. Puzzelen met de nieuwste snufjes is leuk maar het moet wel werken.

We adviseren

Met zoveel ervaring aan boord durven we arrogant genoeg te stellen dat we van de hoed en de rand weten. Met een academische achtergrond zit analyseren in het bloed. Na de uitdaging gehoord en geanalyseerd te hebben komt er zeker een weloverwogen advies.

Klaar voor MultiMedia

Prachtig vak! Opvallen, aandacht trekken en kanaliseren. U kijkt van linksboven naar rechtsonder. Staat er een foto? dan bekijkt u die eerst. Alles in een fractie van een seconde.. Binnen 6 seconden beslist u of u verder kijkt. Dat heeft u dus al gedaan ;-)

168
 

AFGERONDE PROJECTEN