Branding

Je bedrijf heeft een specifieke uitstraling nodig? één die past bij je doelstelling en vooral die je doelgroep zal aanspreken.

Of misschien heeft het bedrijf al wel een uitstraling die staat als een huis maar moet die consequenter worden doorgevoerd. Wat ook kan, het bedrijf draait goed op een oud ontwerp dat wel qua business is geëvolueerd maar de branding is achter gebleven. Genoeg cases dus.

We hebben ze allemaal mogen aanpakken en dat doen we graag weer. Mooie uitdaging om een stijl te bouwen die past bij jou, je bedrijf en aanspreekt naar je doelgroep. Laten we wel wezen: een nieuw bedrijf starten is al spannend genoeg en kent genoeg uitdagingen. Misschien kunnen wij jou helpen, we kennen de kneepjes en hebben hier een gespecialiseerd team voor.

Géén gedoe

Bij Branding zie je vaak veel ingewikkelde termen voorbij komen; Agile en prototyping, bijvoorbeeld. Educo is niet zo'n bureau. Branding is voor ons het versterken van wat u wilt en meestal al voelt. We denken met u mee en doen voorstellen. Enkele voorbeelden:

  • Logo ontwerp
  • Huisstijl
  • Neerzetten/ondersteunen propositie
  • Webdesign
  • Digitale presentatie
  • Doorvoeren in detail naar alle uitingen

Het komt erop neer dat uw idee wordt omgezet in de juiste uiting.

Opwekken van "het goede gevoel"

Let wel op: Branding is iets anders dan Marketing. Branding gaat vooraf aan Marketing. Branding is weten wie je als organisatie bent! Marketing is het actief promoten van je producten en/of diensten. Bij branding gaat het om het opwekken van “het goede gevoel”.