Film = Passie

Fantastisch onderwerp, een passie vanaf het eerste uur. Er is geen betere manier om uw boodschap over te brengen dan via film. Maar dan wel één die goed in elkaar steekt; kop, romp & staart zullen we maar zeggen.

Wist u dat de beste films in de eerste 30 seconden u al de boodschap hebben gebracht? Vaak gebeurt dit via flash-forwards maar het kan ook gewoon in beelden. Educo MultiMedia maakt al 20 jaar films. Voor mooie merken als Philips, Prorail, NS maar ook voor de kleine merken. Passie... prachtig.

Voor Philips bedachten we een klein onderzoek van de impact van de muziek onder een film. Meer dan 80% van de boodschap wordt onthouden door de combinatie van beeld met geluid! Dat hadden we niet voorzien maar verklaart wel het donderende applaus bij de presentatie van hun “Brand Promo”; iets waar we nog heel trots op zijn.

Uitdaging

Om de uitdagingen te blijven zoeken waren we één van de eerste met drone opnamen en ook weer met gestabiliseerde camera beelden voor het moderne filmische gevoel. Innovatie maar vooral een goed verhaal.

Recentelijk zijn we volledig overgegaan op het schieten in enkel 4K. Wel twijfelen we nog steeds over de meerwaarde hiervan waar de groten der aarde al weer terug zijn op gewoon HD. De tijd zal het leren.

Graag vertellen we u alle “ins & outs” van dit mooie medium. De impact van goed gebruik zal u verbazen.